23-υj eçarja nga kërkon bυrrë në emision

Një vajzë e re ka telefonuar tek ‘Aldo Morning Shoë’ dhe ka kërkuar që moderatori ti gjejë burrë. 

Kur Aldo e ka pyetur për moshën dhe ajo i thotë që është 23 vjeçe, moderatori i ka thënë që është tu rp që ajo kërkon grua në emision pasi mund ta gjeje vetë.

Vajza i ka treguar se ka qenë për 4 vite e lidhur por i dashuri i saj iku në Londër dhe nuk pranoi që ta merrte me vete.

“Epo prit, se kam një parandjenjë që ai do të të marrë në telefon, dhe do të bashkoheni prapë”,

i ka thënë Aldo ndërsa me ironi e humor duke shtuar edhe që t’i bëjë të fala kur ta telefonojë.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *