November 30, 2023
Lajme

24-υj eçarja shqiptare: Shefi më mbαn me Iekë

Pasi ka zënë të d.ashur një burrë të martuar dhe me pozitë, një vajzë nga Lezha pretendon se ka gjetur lumturinë.

Ajo ka rrëfyer historinë e saj dhe ka lënë me “gojëhapur” lexuesit tanë në rrjete sociale.“I dashuri im është më i miri në botë.

Ai është i martuar me letra, por më betohet që më gruan rri veç për hatër të fëmijëve dhe se ajo kujdeset për babën e sëmurë që kanë në shtëpi.

Jam 24 vjeçe, ai është 51 vjeç, por si jep hiq. Djalë i ri duket krejt. Nejse kjo ka pak rëndësi, se më shumë vlerësoj meshkujt e pjekur se këta aventurierët e moshës time.

Jam lidh me të kur nis atë punoja me të në biznesin e tij. Sa kisha kry shkollën e lartë. Aty ai çdo mëngjes më qeshte e më blinte edhe briosh.

Pastaj nisëm duke folur në Facebook gjatë orarit të punës, sa punën e linim krejt. Derisa një ditë për ditëlindjen time me fton për një kafe dhe ikim në Shëngjin.

Aty bëmë dhe da.shuri për herë të parë. Kisha pas një lidhje, por i dashuri tha që se ka problem që s’isha e vi.rgjër.

Prej asaj dite jemi të pandarë, përveç fundjavave që ai rri më fëmijët.

Në fundjavë më jep lek sa të dua e dal e qerasi mamin ose shoqet.Më plotëson çdo tekë, por në sh.trat nuk më pëlqen shumë.I dashuri i parë ishte i papamë.

Ky lo.dhet shpejt dhe e zë gjumi më pas direkt. As nuk më flet, as hiq.Nuk e di, por e dua dhe them do e kaloj këtë problem. Dashuria mbi gjithçka apo jo? FLM”, shkruan ajo. 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *