/25-vjeçarja v.des pas lindjes në maternitetin e Elbasanit, shefja e spitalit: Nuk iu bë vizita e …

25-vjeçarja v.des pas lindjes në maternitetin e Elbasanit, shefja e spitalit: Nuk iu bë vizita e …

Një ngjarje e rëndë ndodhi ditën e sotme në maternitetin e Elbasanit. Rexhina Debrova 25-vjeç, ka ndërruar jetë në sallën e operacionit. 25-vjeçarja ka pësuar atak kardiak por familjarët e së ndjerës kanë akuzuar mjekët për pakujdesi dhe neglizhencë. Ata shprehen se kadiologu erdhi tre orë me vonesë.

Familjarët nuk e kanë duruar humbjen e të afërmes së saj dhe kanë shpë.rthyer në lot dhe kIithma. Ndërkohë foshnja gëzon shëndet të plotë. E pas deklaratës së fortë të familjarëve ka qenë shefja e shërbimit të spitalit në Elbasan, Teuta Ilirjani që ka folur pas vd.ekjes së 25-vjeçares pasi lindi fëmijën e saj të parë.

Teuta Ilirjani shprehet:

Erdhi me urgjencë, nuk iu bë vizita e zemrës. Ekzaminimet e tjera i janë bërë.”

Rexhina Debrova ndërroi jetë ditën e sotme pasi lindi fëmijën e saj të parë. 25-vjeçarja ka pësuar arrest kardiak pas lindjes dhe ka ndërruar jetë.