/26-vjeç dhe zotëron 78 miIionë doIIarë?Flet Klaudia Pepa

26-vjeç dhe zotëron 78 miIionë doIIarë?Flet Klaudia Pepa

Balerina shqiptare Klaudia Pepa, e cila po korr vetëm suksese në Itali, po përflitet së fundmi se zotëron një pasuri prej 78 milionë dollarësh, në moshën 26-vjeçare.

Së fundmi Klaudia ka reaguar me anë të një postimi në Instastory.

Ajo ka publikuar një faqe ëebi në të cilën mes të tjerash shkruhet “Klaudia i ka fituar paratë duke qenë një balerinë profesionale. Ajo është nga Shqipëria.”

‘Ku i gjetët këto të dhëna?’, shkruan balerina krahas postimit, duke mohuar se zotëron një pasuri prej 78 milionë dollarësh.