/3 vjet të lidhur, ndahen përfundimisht Çiljeta dhe Alban Hoxha pas tr.adhëtisë?

3 vjet të lidhur, ndahen përfundimisht Çiljeta dhe Alban Hoxha pas tr.adhëtisë?

Çljeta dhe Alban Hoxha janë në një lidhje dashurie mes tyre prej më shumë se 3 vitesh.

Çifti asnjëherë nuk e ka pranuar zyrtarisht marrëdhënien e tyre, por janë përpjekur gjithmonë ta mbajnë të fshehtë.

Megjithatë, duket se kësaj dashurie i ka ardhur fundi.

Sipas ‘Gazetës Shqiptare’ është mësuar se Albani dhe Çiljeta prej disa kohësh i kanë shkëputur marrëdhëniet e tyre, qe kur Albani u kap mat me nje femer tjeter ne nje klub nate.

Nuk dihet shkaku, megjithatë ata ende e ndjekin njëri-tjetrin në ‘Instagram’.

Ndoshta mund të jetë thjesht një sh.err i momentit mes tyre, por kësaj here gjërat duken vërtet serioze.