/30 miIion Euro filmin e ri të HoIIywoodit për famiIjen HakIaj, ky është aktori që do luaj roIin e Fatmirit

30 miIion Euro filmin e ri të HoIIywoodit për famiIjen HakIaj, ky është aktori që do luaj roIin e Fatmirit

30 milion Euro filmin e ri të Holly.wood it për familjen Haklaj, ky është aktori që do luaj rolin e Fatmirit

Filmi i Hollywood me 4 seri mbi ngjarjet tr agjike në Tropojën e viteve 1990 dhe 2000 do të bëhet realitet. I titulluar “HAKLAJ”.

Filmi do të ketë protagonist Fatmir Haklajn dhe familjen e tij.

Projekti-film është ideuar dhe organizuar nga një regjisor suedezo-amerikan, si dhe nga një regjisor shqiptar i krahinës shqiptare të Kosovës.

Në rolin e Fatmir Haklaj të jetë Doktor Jurgen Malaj.