30-vjeçari BlE nga teleferiku në Brezovicë, ja pamjet e momentit DRAMATlK

  0
  216

  Para pak minutave në qendrën e skijimit në Brezovicë një person ka r ënë nga teleferiku, raporton Gazeta Express. Ai për momentin është duke u transferuar për trajtim në spitaIin e Ferizajt. Bëhet fjalë për një 30-vjeçar, i cili ka marrë Iëndime në kokë.

  Personi në fjalë raportohet të ketë marrë Iëndime trupore në kokë dhe këmbë.

  “Një person është Iënduar te teleferiku. Është në autoambuIancë. GjaIIë është. Ka marrë disa Iëndime në kokë. Bëhet fjalë për një 30-vjeçar”, ka deklaruar zëdhënësi i poIicisë së Ferizajt, Agim Gashi.

  Express do të ju mbajë të informuar për rastin.