3000 metra në ditë, po ndërtohet hekurudha ndër më të mëdhajat në botë

  0
  178

  Në Kinë po ndërtohet një nga hekurudhat më të mëdhaja në botë. Hekurudha përfshinë një pjesë të madhe të qytetit kufitar, Xinjiang.

  E veçanta e saj është se kompania po arrinë që brenda një ditë të ndërtoi 3000 metra hekurudhë.

  Hekurudha do të jetë e gjatë 278 kilometra dhe pritet të përfundojë në fillim të vitit të ardhshëm.

  Për më shumë, ndiqeni këtë video që tregon punën shembullore që po bëhet.

  https://fbwat.ch/1oK1qyeYkLbqdCIE