/39 vjeçarja rrëfen HlSTORlNË me djaIin që e ÇMENDl: Më FUTl në shtrat, por ai ka një probIem

39 vjeçarja rrëfen HlSTORlNË me djaIin që e ÇMENDl: Më FUTl në shtrat, por ai ka një probIem

E dashur DEIDRE,

Unë së fundmi kam pasur marrëdhënie se*suale me një djalë që ka qenë prezent në jetën time që nga fëmijëria. Por pengesa mes nesh është se ai është i martuar.

Unë sapo kam dalë nga një marrëdhënie dhe, si zakonisht, u afrova tek miku im për t’u ndier mirë. Ai është i martuar dhe ka dy djem, por unë e kam njohur atë që kur isha 12 vjeçe.

Ai tani është 41 vjeç, kurse unë jam 39 vjeç. Prindërit e tij dhe prindërit e mi u takuan në klubin e tyre shoqëror kështu që ne ishim gjithmonë së bashku duke luajtur kur dilnim jashtë.

Rreth moshës 14 vjeçare filluam të kishim ndjenja për njëri-tjetrin, kështu që putheshim dhe përqafoheshim. Deri në kohën kur ishim 16 vjeç, ishim duke eksploruar njëri-tjetrin se.ksualisht.

Shkova në kolegj dhe ai shkoi të bënte ushtrinë. Por ne mbanim kontakte dhe do të vazhdonim lidhjen thoshim kur ai të kthehej në shtëpi.

Ai kishte pasur lidhje me vajza të tjera dhe unë gjithashtu kisha njohur disa djem, por mësova se ai kishin lidhje serioze me një vajzë.

Ai u martua me të kur ishte 25 vjec. Por ne ishim akoma aq afër, madje edhe putheshim kur ishim një moment vetëm në Krishtlindje ose në parti, dhe ai ishte njeriu im më i besuar nëse unë kisha një shqetësim ose ndonjë gjë tjetër.

I dhashë fund marrëdhënies sime me të dashurin tim dy vjet më vonë, pasi kuptova se ai më tra.dhëtonte. Kalova në depresion.

Miku im i dashur ishte në kontakt të vazhdueshëm dhe natën e fundit më çoi për darkë.

Pas disa shisheve verë, ia hapa zemrën time dhe bërtita që e doja. Ai më mbajti të përqafuar. Ma ktheu mjekrën tek vetja dhe më puthi siç vetëm ai mund të më bëjë të ndihem ashtu. Por këtë herë ajo shkoi më tej.

Ai më dërgoi në dhomën e gjumit dhe më tha, “E di se çfarë do të të bëjë të ndihesh më mirë.” Ai më hoqi rrobat dhe më futi në shtrat.

Unë mendoj se 27 vjet pasion doli në sipërfaqe dhe ai ishte se.ksi më i mirë që kam kryer ndonjëherë.

E di që ishte gabim dhe nuk duhet ta lejoj që kjo të ndodhë përsëri. Por kam nevojë për këtë djalë në jetën time, gjatë gjithë kohës.

Jo vetëm se ai është atje për mua, por tani vazhdoj të mendoj edhe për se.ksin. Ishte e mahnitshme.