4 GABlMET e përditshme, të cilat e PRlSHlN më shpejt celularin tuaj

0
262

Gjërat e vogla që bëjmë në një ditë normale mund të ndikojnë në celularët tanë në mënyra të ndryshme me pasoja jo të mira, si p.sh. inci denti i Samsung Galaxy Note 7. Në mënyrë që telefoni juaj të mos shp ërthejë, këtu janë disa rregulla të thjeshta që duhet të mbani mend:

Kur e lini mbi tavolinë ose pranë dritares: Po, edhe drita e diellit përmes një dritareje mund ta bëjë telefonin tuaj të nxehet. Mbinxehja go det fort baterinë dhe produktivitetin e telefonit.

Vendosja e keq e karikuesit: A keni vendosni ndonjëherë karikuesin kur jeni përgjumësh?! E pra, kjo shkurton jetëgjatësinë e karikuesit tuaj. Kontaktet elektrike janë shumë më delikate sesa ne i perceptojmë ata të jenë.

Kur nuk i bëni updat-et e duhura celularit: Kur celulari ju kërkon që të updetoni një program të caktuar ose të gjithë programet e tij duhet ta bëni, pasi me kalimin e kohës ai nuk do të funksion më si më parë.

Mos pastrimi i tij: Mos e shmangni pastrimin e telefonit tuaj,pIuhuri dhe copa të vogla të mbeturinave dhe papastërtive nga xhepat dhe çantat tuaja mund të futen në telefonin tuaj dhe të ndërpresin funksionimin e brendshëm të pajisjes .