syntax error, unexpected '<', expecting end of file

40 vjeçarja: Për 76 mijë euro bIini edhe shtëpinë edhe mua

Për 76 mijë euro mund të blini një shtëpi dhe një grua.

Ky ka qenë njoftimi i pazakontë që i indonezianeje në meidat lokale.

Wina Lia, pronarja e një vile, ka nxjerrë shtëpinë e saj në shitje duke thënë se pronari do të marrë edhe atë për grua.

40 vjeçarja deklaron madje se kjo gjë është tërësisht ligjore

Wina ka bërë tashmë një numër intervistash televizive pas lajmeve të publikuara, duke thënë se ishte prej kohësh në kërkim të një burri”.

Nëna e vetme është shprehur:

Dëshira ime është ta shesësh këtë shtëpi, por do të ishte mirë nëse takoja edhe me shokun tim të shpirtit”.

Shtëpia e njëkatëshe, përmban dy dhoma gjumi, dy banjo dhe është e arreduar mjaft mirë.