41-υ.jeçarja me gj…kѕin më të mαdh ρublikon foton, do mbeteηi pa fjαΙe…

Allegra Cole ka publikuar një foto të realizuar 20 vite më parë. Në vitin 1999 ajo ishte mjaft natyrale, ku shihet me bikini dhe trupi i saj i bonifikuar.

Por ditët e sotme 51-vjeçarja ka pësuar ndryshimin drastik si në trup ashtu dhe në pamje.Ish-mësuesja e pianos iu nën shtrua opera cioneve të shumta për të rritur gj oksin e saj duke përdorur 4,600 implante CC. 

Ajo është kthyer në bjonde, ka rritur të pasmet e saj, ka fryrë buzët dhe ka bërë bo tox.

Në total Allegra ka shpenzuar rreth 75,000 dollarë me këto ndër hyrje.Ajo ka publikuar foton e realizuar në vitin 1999 dhe bën krahasimin e trupit të saj.

“Si mendoni se do të dukem në vitin 2029? Unë atëherë do të jem 60 vjeç”, ka shkruar në mbishkrimin e fotots Allegra.

Kjo foto është pëlqyer shumë nga ndjekësit të saj dhe e kanë komplimentuar për pamjen.

“E bukur në të dy fotot”.Ju keni qenë gjithmonë i mrekullueshëm”.

“Unë e dua pamjen e re dhe në 2029 do të jesh më e nxehtë”.

“Ju do të jeni akoma joreal në moshën 60 vjeç”, janë disa nga komentet që ndjekësit i kanë lënë në foto.