Lajme

42-vjeçe dhe e vίrgjër, Vera kërkοn bυrrë në emisiοn: Kam qenë me mαmin, tani dua…

Një 42-vjeçare nga Tirana telefonoi sot në emisionin “Aldo Morning Show”, nga ku kërkoi një njohje.

E pyetur nëse ka patur lidhje më parë, Vera tha se nuk ka patur asnjë lidhje më parë dhe se ka jetuar gjatë gjithë kohës me të ëmën.

42-vjeçarja tha se ka patur disa raste, por theksoi se ata nuk ishin të interesuar për diçka serioze. 


Ajo tha: Jam Vera nga Tirana. Kam punuar në një rrobaqepësi, por u mbyll. Desha të flas me Bashkimin.

Unë jam 42 vjeç, beqare. Nuk kam patur lidhje më parë fare, kam qëndruar me mamin.

Kam patur raste, por kanë qenë raste për tallje, donin direkt dhe në hotel”.