5-vjeçarja ruse që po ç mend botën,flet 8 gjuhë të huaja dhe jo vetëm kaq (VIDEO)

0
578

Njihuni me 5 vjeçaren që ka aftësinë e pabesueshme.

Bella Deviatkina është vetëm 5 vjeç dhe mund të flasë në mënyrë perfekte 8 gjuhë të huaja.

Bella jo vetëm i flet këto gjuhë të huaja, por ajo mund edhe të lexojë në gjuhët përkatëse. Ajo ka rrëmbyer vëmendjen e shumë mediave botërore, të cilat e kanë vënë në provë nëse ajo në të vërtetë mund të artikulohet në 8 gjuhë të botës.

Rusja e talentuar flet rusisht, anglisht, frëngjisht, gjermanisht, gjuhën kineze, arabe, spanjolle dhe italiane.

Talenti i ruses është befasues.