/500 Miliardë Euro Për Ndarjen E Kosovës, Profesori Tregon Se Kush Do T’i Merrte Këto Para

500 Miliardë Euro Për Ndarjen E Kosovës, Profesori Tregon Se Kush Do T’i Merrte Këto Para

Profesor dr. Binak Maxharraj, përmes një shkrimi në F acebook, ka kr itikuar ashpër pr esidentin e Kosovës, Hashim Thaçin, kryeministrin shqiptar Edi Rama dhe Baton Haxhiun.

Sipas profesorit, i cili përfol një deklaratë të Ramush Haradinajt, ky grup do të fitonte 500 miliardë euro për ndarjen e Kosovës. Maxharraj, duke folu për Thaçin dhe PAN-in në shkrimin e tij, thekson se, Albin Kurti pas ardhjes në Qeveri e largoj PAN-in si ‘cofëtinë’ në opozitë./ Vazho lajmin më posht pas marketingutr.

Lexojeni shkrimin e plotë:
HASHIM THAÇI PR ESIDENT I PËRJETËSHËM?!

Parlamenti i ri ka ardhë më një risi. Ka filluar të recitojnë edhe vargje. Ja dy-tri vargje për sancën e e radhës:
“Hashim Thaçi ne të betohemi së nga rruga e jote nuk do te largohemi”
Hashim Thaçi po këkon edhe një mandat, apo të zgjidhet pr esident i përjetshëm për meritat e tij mafioze drejtë sh katerrimit të shtetit.

Shçërrja e tijë si zeri qe kalon nepër ujrat e ndyta te kanaleve të nentokës së po e pelçejka edhe një ose më shumë mandate, ose mandate të përjetëshëm si Pr esidenti i Kosovës me siguri qe nuk e ka habitë askënd, sepse njeriu i cili deshti te ia fut konopin Kosovës për te ndarë vellazerisht me Viçiqin po pretendon edhe një mandat për te përfunduar projektin e tij serbo-ruso-sllav për ndarjën e Kosovës me ndihmën e Edi Ranes, Baton Stanishiqit dhe Soroseve.
Bile për këtë foli edhe Ramush Harajdinaj duke e njoftuar opinionin se ky grup mafioz do te fitonte deri ne 500 miliard eruro për të çkapë Veriun e Kosovës ne dobi te Serbisë.