“500 MlJË qytetarë në shesh i doIën zot Kushtetutës”/ SaIi Berisha : Ramës iu fut TMERRl (FOTO)

    0
    261

    Ish-kryeministri Sali Berisha ka reaguar pas manifestimit madhështor të organizuara dje në mbrojtje të Kushtetutës.

    Në një publikim në rrjetet sociale, duke shpërndarë foto të pjesëmarrjes masive, Berisha shprehet se populli i doli zot Kushtetutës.

    “Populli i vendosur te mbroj kushtetutën dhe të përm;bysë nar koshtetin dhe p;uçin e tij! Nderim te madh 500.000 qytetarëve që i dolën zot Kushtetutës në Tiranë dhe i futen tm errin në shpirt dhe lepurin në b;ark nar koshtetit dhe kreut të tij pu;çistit Edvin Ma;fise. Rama ik! Fitore!”, shkruan ish-kryeministri Sali Berisha.