Lajme

52-vj eçarja shqiptare s’e duron dot më BURRlN itaIian, Ja çfarë i bën ai

Një 52-vj ecare në Lezhë nuk ka duruar dot më dhe ka kallezuar penalisht bashkëjetuesin e saj italian.

Arsyeja sipas saj eshte se ky i fundit e dhunonte psikologjikisht.

Mësohet se çifti kishte disa kohë që bashkëjetonin dhe se së fundi, gruaja 52-vj eçare nuk i ka duruar dot skenat e xhelozisë së italianit dhe e ka paditur në Komisariat.

Ajo mori urdhër mbrojtje.

Njoftimi nga Komisariati i Policisë Lezhë: Më datë 21.02.2020, u plotësua kërkesë-padia për lëshimin e urdhrit të mbrojtjes së menjëhershme,

për shtetasen P.S, vjeç 52 pasi bashkëjetuesi shtetasi italian G.P, vjeç 71 ka ushtruar dhunë psikologjike ndaj saj.

Materialet i kaluan Gjykatës së Rrethit Gjyqësorë Lezhë.

Ligji nr. 9669, datë 18.12.2006, “Për masat ndaj dhunës në marrëdhëniet familjare”.