syntax error, unexpected '<', expecting end of file

52 vjece! Eli Fara vesh “t.angat” mbrapsht, dalin pamjet që po ÇMËNDlN rrjetin (FOTO)

Këngëtarja Eli Fara, është ndër femrat më të komentuara në showbiz, për pamjen e saj fizike që nuk ndryshon, pavarësisht se vitet ikin. Po aq e bukur si në fillimet e saj, Eli Fara tërheq vëmendjen me fizikun e saj.

Por, kësaj radhe, një detaj që të jep përshtypjen e gabuar, është vënë re në veshjet e saj, dhe po bën xhiron në rrjet. Duket sikur këngëtarja të ketë veshur të mbat hurat nga koka, në bust. Në formën e të br endshmeve s.eksi, fotot përcjellin një tjetër përshtypje në veshjet e Eli Farës.