6 VlTE nga h umbja e SokoI OIIdashit, ç’bën sot gruaja e tij

  0
  326

  Ish deputeti i PD, Sokol Olldashi hu;mbi j;etën gjashtë vite më parë në një aks ident në rrugën Elbasan-Tiranë.

  Vd ekja e ish deputetit ishte një hu;mbje e madhe për familjen dhe për këdo që e njihte dhe kishte punuar me të.

  Olldashi bën 6 vite që është Iarguar nga kjo je;të, ndërsa familja e tij bashkëshortja dhe djemtë janë treguar gjithnjë të rezervuar sa i përket ekspozimit në media.

  Ka qenë nëna e tij, Kozeta Olldashi dhe i vëllai Ardiani që shpesh ndajnë kujtimet e Sokolit.

  Ndërkohë Enkelada, bashkëshortja vijon karrierën e saj si juriste dhe pedagoge. Në një postim të shpërndarë nga vjehrra e saj, Kozeta zbulon se ajo do të jetë lektore në një trajnim të rëndësishëm me temë “Sfidat dhe Perspektivat e Drejtësisë në Shqipëri” .