November 30, 2023
Lajme

6 z αkone të b.υrraυe që po d.ëmtojnë “z όgυn” tuaj

Gjithkush pëlqen të bëjë dashuri, të ngrejë dorën kush është kundër. Ama duhet ta dini se gjatë këtij përqafimi të mrekullueshëm, ka shumë gjëra që mund të dëmtojnë pjesët tuaja pr/ivate vajza dhe gra.

Edhe pse ju mund të kujdeseni shumë për gjërat tuaja pri/vate, ekziston mundësia që partneri juaj të mos përfshihet në të njëjtën mënyrë.

Mos lejoni që intensiteti i momentit të llogaritet më shumë se sa shëndeti juaj.


Këtu janë disa zakone të partnerit tuaj që po dëmtojnë vag.inën tuaj: Heqja e qimeve/ Nëse ju dhe partneri juaj e keni zakonin e dep/ilimit të zonave tuaja int.ime,

rekomandohet fuqimisht që të mos bëni dashuri gjatë 24 orëve pas heqjes së qimeve pasi poret mbeten të hapura, kështu që zona është super e ndjeshme dhe shumë e prirur ndaj in.feksioneve.

Për shkak të faktorëve të ndryshëm, disa gra tentojnë të mbeten shumë të thata/ Kjo është arsyeja pse ka alternativa të ndryshme stimulimi. Nëse partneri juaj nuk i konsideron këto alternativa, “e dashura” juaj do të paguajë pasojat.

Shmangni stimulimin e thatë/ Parandaloni partnerin tuaj që të vazhdojë t’ju stimulojë nëse ndiheni shumë e thatë. Kjo mund t’ju sjellë vetëm skuqje, acarim dhe madje edhe inf/eksione …

Asnjë gojë nëse nuk është e përsosur/ Mishrat e fryrë, pl/agë në gojë ose lëkurë të thatë në buzë, duhet të qëndrojnë larg zonave in.time për arsye të dukshme.

Zëvendësimi i lubrifikantit/ Ajo është e lidhur pak me pikën e mëparshme. Nëse përdorni një lloj të caktuar të lubrifikantit për shkaqe të caktuara dhe për ndonjë arsye nuk e keni në dorë, ju lutem, në asnjë rrethanë të mos zëvendësoni një produkt me atë funksion me ndonjë produkt apo përbërës tjetër të improvizuar. Asnjëherë mos e bëj!

“Hyrja” fuqimisht ose shumë shpejt/ Një zakon i burrave që kjo dëmton zonën tuaj in.time. Duar pista ose të pla/gosur/ Mos harroni se higjiena është shumë e rëndësishme për ta injoruar atë. Thuaj jo duarve të pista ose thonjve të gjatë ose shumë të pl.agosur.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *