/60 milion views në vetëm katër ditë. Kjo është gjimnastja që po thyen rrjetin me performancën e saj

60 milion views në vetëm katër ditë. Kjo është gjimnastja që po thyen rrjetin me performancën e saj

Një gjimnaste e një kolegji amerikan e cila me performancën e saj ka thyer rrjetin këtë javë duke kapur 60 milion views në vetëm katër ditë.

Nëse sheh videon, klikimet justifikohen, aq sa shumë nëpër mediat sociale thonë se ajo meritonte më shumë sesa notën maksimale 10.

Bëhet fjalë për Katelyn Ohashi, 21 vjeç, e cila me këto klikime që ka marrë dhe me aftësitë do kthehet në frymëzim për të gjithë.