631 deputetë ulen në parlamentin gjerman, rroga e tyre do t’ju lërë pa fjalë

  0
  491

  631 deputetë ulen në parlamentin gjerman, rroga e tyre do t’ju lërë pa fjalë

  Pas zgjedhjeve në parlamentin gjerman do të ulen 631 deputetë.

  Por më shumë bujë se sa kush do të jenë deputetët e rinj ka bërë paga e tyre.

  Pagat e deputetëve në Gjermani janë 4.5 herë më të larta se paga mesatare në këtë vend per me shume lexoni ne linkun e meposhtem….

  Pas zgjedhjeve në parlamentin gjerman do të ulen 631 deputetë.

  Por më shumë bujë se sa kush do të jenë deputetët e rinj ka bërë paga e tyre.

  Pagat e deputetëve në Gjermani janë 4.5 herë më të larta se paga mesatare në këtë vend.

  Secili deputet merr 9.500 euro si pagë bazë. Por deputetët gjerman marrin edhe 4.500 euro shtesë për shpenzimet e zyrës.

  Përveç këtyre pagave, ata kanë bileta treni falas si dhe kanë të paguara të gjitha udhëtimet zyrtare.