/64-vjeçarja e Për’puthen bën “NAMlN” në Instagram: Mesazhi që ka për fansat

64-vjeçarja e Për’puthen bën “NAMlN” në Instagram: Mesazhi që ka për fansat

Luljeta Nallbani është një pensioniste 64-vjeçare, e cila jeton në Fier dhe është bërë pjesë e Për’puthen +40.

Ajo është një zonjë pa komplekse dhe pavarësisht moshës, bën palestër për të pasur një jetë sa më aktive.

Së fundmi ajo ka hapur edhe një llogari në Instagram, ku duket se ndiqet nga një numër i madh personash, mbi 80 mijë ndjekës.

Luljeta ka bërë edhe një postim ku shkruan: “Edhe pse s’jemi live, unë ju vëzhgoj. Faleminderit për mesazhet pozitive”.

Advertisementshttps://googleads.g.doubleclick.net/pagead/ads?client=ca-pub-3203497460277976&output=html&h=430&slotname=9843253086&adk=2785845306&adf=810931436&pi=t.ma~as.9843253086&w=412&rafmt=11&psa=1&format=412×430&url=https%3A%2F%2Fjxfpaintingservice.ca%2F&flash=0&fwr=1&wgl=1&uach=WyJBbmRyb2lkIiwiMTAiLCIiLCJTTS1BNTA3Rk4iLCI4OS4wLjQzODkuNzIiLFtdXQ..&dt=1615215521095&bpp=16&bdt=1350&idt=1678&shv=r20210303&cbv=r20190131&ptt=9&saldr=aa&abxe=1&cookie=ID%3D60d1d363d32bb6b2-22dcd28d00a7004a%3AT%3D1615099382%3ART%3D1615099382%3AS%3DALNI_Mbb8C2_tw2KnPHX7tWJvby2M3ClrA&prev_fmts=412×430&correlator=2697517125579&frm=20&pv=1&ga_vid=834863688.1592373287&ga_sid=1615215523&ga_hid=975675261&ga_fc=0&rplot=4&u_tz=60&u_his=1&u_java=0&u_h=892&u_w=412&u_ah=892&u_aw=412&u_cd=24&u_nplug=0&u_nmime=0&adx=0&ady=1906&biw=412&bih=708&scr_x=0&scr_y=0&eid=31060004%2C21066973&oid=3&pvsid=1790174990157976&pem=408&ref=https%3A%2F%2Fm.facebook.com%2F&loc=https%3A%2F%2Fwww.korrieri.com.al%2F2021%2F03%2F64-vjecarja-e-perputhen-ben-namin-ne-instagram-mesazhi-qe-ka-per-fansat%2F%3Ffbclid%3DIwAR0e9dtU8HfdiJ076QBnr_lm8IwbeDEWWA3YCH2gXCZRmZKjZ9FAHBjsRzc&rx=0&eae=0&fc=896&brdim=0%2C0%2C0%2C0%2C412%2C0%2C412%2C708%2C412%2C708&vis=1&rsz=%7C%7CoEebr%7C&abl=CS&pfx=0&fu=8320&bc=31&ifi=2&uci=a!2&btvi=2&fsb=1&xpc=xUsOhFc4uA&p=https%3A//www.korrieri.com.al&dtd=1699