65 VJEÇARl “ekspozon” n usen MlNORENE, SHlKONl si reagojnë njerëzit (Video)

0
309

Ndonjëherë realitetin ta duhet prekësh, që të kuptosh sa i tm errshëm është.
Për të sensiblizuar njerëzit kundër martesave të va;jzave në moshë të vogëI Coby Persin, ka realizuar një eksperiement social, duke marrë një 65-vjeçar të veshur si dhëndër i cili ekspozon “nusen” e tij, një vaj;zë të vogëI 12 vj;eçare, në mes të Time Square në New York.

Eksperiementi fillon me çiftin, që qëndron në prani të njerëzve, ndërsa fotografohet.
Të shumtë janë qytetarët që reagojnë, duke i kërkuar v;ajzës së vogëI se ku i ka prindërit, duke i thënë burrin se ajo që po bën është e paIigjshme, madje shumë prej tyre tentojnë që t’i “heqin” nga duart “nusen” e tij mi;norene.

Çdo ditë 33.000 mijë va;jza martohen që në fë;mijëri, duke iu mo;huar atyr të drejtën t’u edukuar dhe për të patur patur mundësi, duke i ro;bëruar fë;mijërinë.