7 shenjat paralajmëruese të një trupi të mbushur me parazitë

  0
  381

  Shekuj më parë kur njerëzit jetonin në kushte të mjerushme, sëmundje që sot zor se ekzistojnë merrnin miliona jetë njerëzish në vit. Sot jetojmë në një realtitet krej tjetër dhe nuk mund ta imagjinojmë një jetë pa ujë apo larës të ndryshëm. Megjithatë ndotësit dhe metalet e rënda në ajër mposhtin sistemin imunitar, duke ndaluar trupin të luftojë parazitët.
  Ndonëse efektet nuk janë drastike dhe jo të gjithë parazitët janë të rrezikshme për jetën simptomat janë frustruese.Nëse vini re shenjat e mëposhtme do të thotë që trupi juaj është i mbushur me parazitë.
  1. Lodhje
  2.Probleme me tretjen dhe dhimbje te forta barku
  3.Kruajtjet e lëkurës
  4. Mungesë gjumi
  5. Probleme me peshën
  6. Dhimbje kyçesh
  7. Anemia