7-vjeçari shqiptar Ië Belgjikën me gojë hapur/ Nuk do ta besoni sa i talentuar është: Shpirti i vogël sa krenarë na ka bërë

0
200

Rrezar Berisha është vogëlushi që i ka mahnitur të gjithë me performancën e tij në skenën e “Belgium’s Got Talent”.

Djaloshi shtatëvjeçar ka treguar talentin e tij në ‘BeatBoxing’ duke i magjepsur të gjithë të pranishmit që iu bashkëngjitën me duartrokitje.

Djaloshi shtatëvjeçar ka treguar talentin e tij në ‘BeatBoxing’ duke i magjepsur të gjithë të pranishmit që iu bashkëngjitën me duartrokitj.

Reagimin e pjesëtarëve të jurisë dhe publikut mund ta shikoni në videon e mëposhtme.