/9 muaj të shtatzënisë në 4 minuta, shikojeni çfarë ndodh hap pas hapi (VIDEO)

9 muaj të shtatzënisë në 4 minuta, shikojeni çfarë ndodh hap pas hapi (VIDEO)

Kjo video ju tregon në vetëm katër minuta atë se si një fëmijë vjen në këtë botë, prej mbetjes shtatzënë e deri tek lindja.

Videoja ofron pamje në 3D të zhvillimit të embrionit në mitrën e nënës, dhe është interesant për t’u parë si për meshkujt ashtu edhe për femrat.
Shikojeni videon më poshtë