/A e gjeni dot qenin e vertete? Ja cili është

A e gjeni dot qenin e vertete? Ja cili është

Erdhi rradha per nje kuic, nje forme e bukur argetimi dhe zbavitjeje.

Ne foton qe shihni. jane 7 qenushë por vetem njeri prej tyre eshet i vertet.
A e gjeni dot se kush eshet qeni i vertete i fshehur ne mes te qenushve loder.
Cili numer? Zbuloje pergjigjen e sakte ne foton me poshte.