/A e mbani mend Lolën tek “Njerëz dhe Fate”? Pas 16 vitesh, shikoni se çfarë ndyshimi DRASTlK ka pësuar (Foto)

A e mbani mend Lolën tek “Njerëz dhe Fate”? Pas 16 vitesh, shikoni se çfarë ndyshimi DRASTlK ka pësuar (Foto)

Seriali Njerëz dhe fate na ka shoqëruar për shumë gjatë dhe është rrënjosur thellë në mendjen tonë. Të gjithë e kujtojmë serialin e parë shqiptar “Njerëz dhe Fate”, i cili ishte një ndër të preferuarit shumë vite më parë.

Shumë nga personazhet e këtij seriali kanë ndryshuar në pamjen e jashtme si Flori, Lola apo Era por disa prej tyre kanë preferuar të largohen jashtë vendit. Por si duket Lola sot dhe çfarë ka ndodhur me jetën e saj?

Ajo duket shume natyrale në këto foto dhe duket se pamja e jashtme nuk ka shumë rëndësi për atë. Por sido që të jetë ajo dhe çfarë do të bëj ne do e kujtojmë gjithmonë si Lola e “Njerëz dhe fate”.