/A është kjo maturantja më e bukur për këtë vit?

A është kjo maturantja më e bukur për këtë vit?

Maturantët në gjithë Kosovën, këto ditë mbajnë mbrëmjet e fundit të gjimnazit.

Edhe në Drenas, këto ditë është mbajtur mbrëmja e maturës së Gjimnazit “Skenderbeu”, ndërsa ajo që ka rënë në sy më shumë, ka qenë maturantja Laura Kerolli

Laura e cila mban edhe titullin “Miss Drenasi”, ka shkëlqyer në mbrëmjen e maturës duke marrë mjaft vëmendje me veshjen dhe pamjen e saj.

Për më shumë Magazina.al, ju sjell disa fotografi: