/“A është normale të jesh e VlRGJËR 19 vjeç?”, moderatorja e‘Top Channel’ flet hapur dhe jep përgjigjen e papritur

“A është normale të jesh e VlRGJËR 19 vjeç?”, moderatorja e‘Top Channel’ flet hapur dhe jep përgjigjen e papritur

Moderatorja e ‘Top Channel’, Dojna Mema dallohet për temat pikante që trajton në rrjetet sociale.

Këtë herë, Dojna e ka nisur vetë gjysmën e pyetjes (“A është normale që…”), duke shtyrë kështu ndjekësit ta plotësojnë pjesën tjetër me atë çka u bën më tepër përshtypje.

“A është normale të jesh e vi rgjër 19 vjeç?”, ka pyetur një ndjekëse dhe Dojna nuk është kursyer me përgjigjen.

Sipas moderatores, vetë natyra e pyetjes nuk është normale, sidomos e ardhur nga vajzat. “Një herë e mirë”, ka shkruar Dojna,

“Një cipë nuk përcakton sa vajzë e mirë, e për dalë apo e prapambetur je. Nuk tregon asgjë për ty, por tregon gjithçka për dikë që ta vë në dukje apo ta bën si pyetje!”