/A ju kujtohet Rudina në filmin ‘Dy herë mat’? Nuk do ‘e besoni’ dot si duket sot ‘shahistja e vogël’ (Foto)

A ju kujtohet Rudina në filmin ‘Dy herë mat’? Nuk do ‘e besoni’ dot si duket sot ‘shahistja e vogël’ (Foto)

Me siguri që të gjithë e mbani mend Rudinën, shahisten e vogël që në filmin “Dy herë mat” mundi në shah një nga shahistët më të mirë të Shqipërisë, Ilo Pincin.

Edhe pse nuk e vazhdon më aktrimin, shprehja e saj “edhe akullore, edhe çokollatë”, ka mbetur në mendjen e të gjithë atyre që kanë parë filmin.

Aktorja Manjola Begolli mbaroi studimet për ekonomik dhe sot është një biznesmene,

Ja si duket sot shahistja e vogël Rudina: