syntax error, unexpected '<', expecting end of file

A mund të ketë koaIicion Rama-Basha pas 25 Prillit? Sali Berisha jep pergjigjen TR0NDlTËSE

Ish-Kryeministri Sali Berisha është pyetur mbi shanset që ka kryeministri Edi Rama për të bërë një koalicion me PD.

Berisha thotë se nuk ka asnjë shans Edi Rama të bëjë koalicion me PD.

“PD do i fitojë këto zgjedhje. Edi Rama nga Kamza në Vermosh dhe nga Tirana në Konispol nuk merr asnjë votë nga patriotët shqiptarë”, tha Berisha.