syntax error, unexpected '<', expecting end of file

A ta ka ‘Iypur’ Behar Mera, te gjithe thone e ke vajzen me te? HABlT me përgjigjen Rita Lati..!

Për dy aktorët e humorit Rita Lati dhe Behar Mera gjithmonë kanë qarkulluar zëra se mes tyre ka pasur një lidhje dashurie.

Ndoshta kjo për shkak të miqësisë së tyre dhe pjesëve të shumta të humorit të cilat kanë mbetur gjatë në kujtesën e shqiptarët.

Por gjatë një interviste për emisionin “Why Not” nga Roza Lati, aktorja tregoi se Beharin e konsideron vëlla dhe për familjen e tij ka respekt të madh.

“Behar Mera dhe Cekja janë artistë të mëdhenj.

Behari është shok, ne nga Vlora themi vëllai që ka familje të mrekullueshme.

Është bërë gjysh nga të dyja, dhe Iva dhe Edra. Jam shumë e lumtur për atë familje që më ka mbështetur, për Besën, zonjën e Beharit.

Falë saj ka funksionuar dyshja jonë. Kemi qenë në La Spezia në Itali dhe Besa vinte shpesh me ne në koncerte, ashtu sic unë merrja shokun tim.