A u shfaq “Zoti” në këtë video, shihni pamjet

  0
  510

  Rrjetet sociale për të disatën herë janë bërë forum diskutimesh për dukuri mbinatyrore. Shkak për këtë është bërë një video virale e postuar nga një përdorues, ku tregohet një siluetë e çuditshme në qiell, më e errët se retë e që gjatë lëvizjes shkakton shkrepëtima.

  Të shumtë kanë qenë ata që kanë komentuar se këtu ka të bëjë “dora e Zotit”.

  Samira Aissa ishte ajo që publikoi videon, e cila deri tani ka grumbulluar më shumë se 36 milionë shikime, më shumë se 17 mijë reagime dhe është ndarë nga më shumë se 500 mijë njerëz.

  Nuk është hera e parë që nga ky profil në facebook, punlikohen video “paranormale”.  Për vërtetësinë e pamjeve mund të gjykoni vetë.