/Admir Murataj në vilën e tij dhe pse ishte në kërkim, zbulohet foto ekskluzive

Admir Murataj në vilën e tij dhe pse ishte në kërkim, zbulohet foto ekskluzive

Admir Murataj dhe Klement Çala ishin në këkrim ndërkombëtar nga Greqia prej vitit 2013 por kjo nuk i pengoi qe pas grabltjes së blindave me para në Qafë Kashar, të riorganozoheshin sërish për të realizuar një nga grabltjet më spektakolare mesditen e 9 prillit në aeroportin e Rinasit.

Vizion Plus ka siguruar një foto të Admir Muratajt në vilën e tij në Prezë ne vitin 2017, pak ditë para grabltjes së blindave me para në Qafë Kashar, ngjarje për të cilën arriti t’i shpëtoi operacionit “patriot” ku u arre.stuan bashkëpunëtorët e tij.

Edhe Klement Çala u dyshua si i perfshirë në të njëjtat grabltje asokohe por edhe ai i shpëtoi kapjes.

Nga deklarimet e një prej të arre.stuarve, Alkond Bengasit rezulton se Murataj dhe Çala jetonin normalisht pa u shqetësuar nga policia në disa prej zonave më të frekuentuara në kryeqytet dhe jo vetem ndonse backroundi i tyre kri.minal i cilësonte persona të rrezlkshëm.