/“Admiri u v.ra”, telefonata që zbuloi gra.bitësit e Rinasit

“Admiri u v.ra”, telefonata që zbuloi gra.bitësit e Rinasit

Zbardhen të tjera detaje pas arr.estimit të katër personave ditën e djeshme, të cilët dyshohet se kanë lidhje me grabltjen e miliona eurove në Rinas.

Sipas gazetares Klodiana Lala, dy nga të arre.stuarit janë nga Elbasani ndërsa dy të tjerë janë nga qyteti i Fushë-Krujës.

Lala, duke iu referuar burimeve në Prokurorinë e Kr.imeve të Rënda, nënvizoi se në gjurmët e të arres.tuarve është rënë përmes përgjimeve telefonike.

“Ata u shfaqën të shqetësuar në momentin që doli lajmi se është vr.arë Admir Murataj dhe këtë e shprehën në biseda me njëri tjetrin”, tha Lala.

Kujtojmë se mes te arre.stuarve janë edhe dy personat që bënë të mundur modifikimin e furgonit me mbishkrimin ‘Hetimi Tatimor .

I arre.stuari është Klement Cala, që njihet si një nga bashkëpunëtorët e Admir Muratajt në grabltjen e 10 milione eurove ne vitin 2017 ne Rinas.

Ndërkohë, në orët në vijim pritet të ketë të tjera arr.estime, pasi aksioni i policisë vijon aktualisht në tre qytete: Elbasan, Tiranë dhe në disa fshatra të Fushë-Krujës.