AdoIeshentja përjashtohet nga shkolla për shkak të një bIuze,arsyeja është thjesht BlZARE

0
207

Një adoIeshente nga Shtetet e Bashkuara është suspenduar nga shkolla në Karolinën Veriore, për shkak të një bIuze që e kishte veshur.

Kjo vajzë kishte veshur një bluzë me krah të hapur që ia kishte theksuar gj oksin, por ky nuk është arsyetimi i suspendimit të saj,

Arsyeja e vërtetë është që bluza “mund të zhv ishet me një lëvizje”, më saktë mund të zhv ishet me kapjen e saj “për krahu”
Drejtorit të shkollës kjo nuk i kishte pëlqyer, dhe e kishte detyruar që ta ndërrojë bIuzën.

Ai i kishte thënë se kishte veshur diçka të papërshtatshme dhe se duhet ta ndërrojë me një tjetër.Edhe pse kishte veshur pallton e një shoqe, kjo nuk i kishte ndihmuar.

Zyrtarët e shkollës i kishin thënë se duhet ta thërras nënën, por pasi që nuk kishte mundur të flasë me të në telefon, ajo është suspenduar nga shkolla.Çfarë mendoni ju, a mundet kjo bluzë të zhvlshet nga trupi me vetëm një lëvizje?

https://support.twitter.com/articles/20175256?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E866157790582198272&ref_url=http%3A%2F%2Fgazetadiaspora.com%2Fadoieshentja-perjashtohet-nga-shkolla-per-shkak-te-nje-bluze-arsyeja-eshte-thjesht-bizare%2F