Adoleshentja ruse u bë hit: Vallëzimi i saj i çmendur në klasë nuk do ta lërë askënd indiferent (Video)

0
290

Nxënësja e shkollës së mesme nga Rusia me vallëzimin e saj të çmendur tërhoqi shumë vëmendje në rrjetet sociale, transmeton reporteri.net.

Ajo vallëzon disa sekonda në klasë dhe dikush ta shokët e klasës e incizon me telefon.

Nxënësja e shkollës së mesme brenda një kohe të shkurtër u bë e famshme dhe shumë shpejtë mblodhi dhjetëra mijëra shikime në internet. /reporteri.net
Për më shumë, shiko videon: