Adolf Hitleri kosovar në ndeshjen Kosovë – Gjermani Adolf Hitleri kosovar në ndeshjen Kosovë – Gjermani

  0
  377

  Adolf Hitleri kosovar ishte në “Adem Jashari” dhe postoi foto para transparentëve të Gjermanisë!

  Bëhet fjalë për kosovarin Emin Djinovci, i cili ngjason shumë me diktatorin e famshëm gjerman.

  Me mustaqe, me flokë të kthyer nga njëra anë dhe me dorën e djathtë lartë, Emini duket identik si Hitleri.

  Fotot vijnë nga fotografi i Gazetës Olle, Hilmi Veliu.

  Sfida mes Kosovës U21 dhe Gjermanisë u mbyll pa fitues, 0:0.

  Image