/ADOPTOl 2 FËMlJË, nëna e re ÇUDlTET nga ajo që zbuIon

ADOPTOl 2 FËMlJË, nëna e re ÇUDlTET nga ajo që zbuIon

Katie Page, e cila ishte në të 30-t e saj, kur martesa e saj mori fund, e dinte që donte diçka ndryshe për jetën, por nuk ishte e sigurt çfarë.

Ajo ndërroi punën, bleu një shtëpi të re dhe nisi të rinovonte pronën e saj. Por pavarësisht të gjithave, ajo donte akoma më shumë. Disa javë pasi ishte zhvendosur në shtëpinë e re, Katie mori një email nga një kishë lokale për t’u kujdesur për fë;mijë të br aktisur.

E reja, e cila jeton në Colorado, vendosi që të aplikonte dhe kështu bëri. Nisi të shihte f;ëmijë që kishin kaluar tr;auma në vogëli dhe u bind gjithnjë e më shumë se donte të ado;ptonte një fë;mijë.

Pak kohë pasi kishte marrë vendimin, ajo u kontaktua për të marrë një fë;mijë 4 ditësh, që ishte br aktisur në një spitaI. Fë;mija ishte ekspozuar ndaj dr ogërave, megjithatë ishte i shëndetshëm.

Ajo e mori be;ben në shtëpi, i vendosi emrin Grayson dhe për 11 muajt në vijim, Katie u kujdes për të voglin, ndërkohë që punonjëset e shërbimit social ishin në kërkim të prindërve të e tij biologjik. Duke mos pasur sukses, ad;optimi u bë zyrtar dhe Grayson u bë djaIi i saj.

Por vetëm 2 javë më vonë, Katie mori një tjetër telefonatë nga një punonjëse e shërbimit social, e cila i kërkoi ndihmë për të marrë në shtëpi një tjetër b;ebe, po 4 ditëshe, këtë herë një vajzë. Njëjtë si Grayson, bebja ishte ekspozuar ndaj dr ogës dhe ishte br;aktisur në të njëjtin spitaI. Pikërisht këto detaje e bënë Katie që të pranonte pa u menduar 2 herë.

Por kur e mori të voglën në shtëpi, ajo vuri re se byzylyku që mbante në dorë, kishte të njëjtin emër (të nënës bioIogjike) si ai që kishte pasur edhe djali, Grayson. Katie nisi të kontrollonte dokumentet e dy fë;mijëve, pasi dys;honte se ata mund të kishin të njëjtën nënë.

Me ndi;hmën e punonjësve socialë, gruaja arriti të zbuIonte se në fakt të dy fë;mijët që kishte marrë në shtëpi, kishin Iindur nga e njëjta nënë. Ajo e ad;optoi edhe vajzën e vogël, të cilën e quajti Hannah.