Aeroporti i Vlorës do te jete me çmimet më të ulta në Ballkan

  0
  345

  Aeroporti i Vlorës do të jetë me çmimet më të ulta në Ballkan.

  Kështu deklaroi Kryeministri Edi Rama në takimin e llogaridhënies në Laç, ku theksoi se, Aeroporti Ndërkombëtar “Nënë Tereza” i Rinasit është sot aeroporti më i shtrenjtë në rajon, sepse kontrata koncensionare është bërë për t’i rënë qytetarëve.

  Kontrata koncensionare është miratur nga Parlamenti dhe nuk e zhbëjmë dot. Ne po punojmë për një formulë të re. Ndërtimi i hapësirave të reja aeroportuale do të hapë një etapë tjetër me çmime shumë herë më të lira.

  “Nëse Rinasi është sot me çmimet më të larta Ballkan ne duam që aeroporti i Vlorës të jetë me çmimet më të ulëta në të gjithë Ballkanin”, – tha Rama. j,j