/Ai e SHËROl DlABETlN pa asnjë iIaç,duke përdorur këtë pije!

Ai e SHËROl DlABETlN pa asnjë iIaç,duke përdorur këtë pije!

Ky djalosh ishte i tr onditur për të mësuar se nivelet e gIukozës në gj.ak e tij ishin të larta!

Mjeku tha se pa nkreasi i tij ishte duke vedkur, që do të thotë se ai duhet të merrte insuIinë për pjesën tjetër të jetës së tij. Gjendja e tij u përk eqësua.

TrigIiceridet e tij shkuan 16 dhe te nsionin e gj.akut 150/ 100! Ishte e qartë se diçka e nevojshme për të ndryshuar në mënyrë që ai mund të mb ijetojë.

“Ai dëgjoi këshillat e Dr. John Zirdum, bleu një shtrydhëse frutash e perimesh dhe filloi të hante shëndetshëm,” – shkruan ‘naturalcarebox.com’.

Pas një jave, ai Iuftoi me sukses dëshirat për ushqim të përpunuar dhe nivelet e tij të sheqerit në gj.ak ranë ndjeshëm.

Pas disa javësh, ai plotësisht hoqi te rapinë e insuIinës dhe arriti të kontrollonte së mundjen me ushqime të papërpunuara dhe lëngje.

NiveIet e tij të sheqerit në g.jak ishin të qëndrueshme dhe ai madje ka humbur peshë – në vetëm një muaj! Ja pija që përdori:

Përbërësit:Një grusht kale (gjethe),2 kivi,2 mollë,5 banane

Përgatitja:Vendosni të gjithë përbërësit në një tas dhe hidhni pak ujë mbi to, pastaj përzieni çdo gjë në një blender deri sa ju të merrni një përzierje homogjene.

Për rezultate më të mira, ai rekomandon të pini gjysmën e lëngut në mëngjes dhe pjesën tjetër gjatë gjithë ditës.