/Ai është biblili i shqiptarve, po shikoni sa zonjë të bukur e paska gruan Bujar Qamili: Do habiteni se ajo ka qenë….

Ai është biblili i shqiptarve, po shikoni sa zonjë të bukur e paska gruan Bujar Qamili: Do habiteni se ajo ka qenë….

Në shumë intervista të dhëna për mediat e ndryshme, këngëtari i mirënjohur shkodran Bujar Qamili ka rrëfyer se bashkëshortja e tij është xheloze.

Por i pyetur se cila është kolegia që ka zgjuar më shumë xhelozi tek ajo, Bujari është përgjigjur sinqerisht duke thënë emrin e këngëtares Eli Fara.

Duke dëgjuar për këto “skena” xhelozie të zonjës së këngëtarit, sigurisht që na është zgjuar kureshtja për të ditur diçka më shumë rreth saj.

Së fundmi këngëtari është shfaqur përkrahë zonjës së tij, e cila e ka shoqëruar atë në një eveniment ku ai ka qenë i ftuar.

Siç shihet edhe në foto çifti simpatik duken shumë mirë së bashku dhe kanë një harmoni që është e lehtë të kuptohet edhe nëpërmjet një fotoje.