November 30, 2023
Lajme

“Ai më Ç MENDl me atë që më b. ëri në magazinë, dua të Ië ΒURRlN për të

Një vajzë e re i është drejtuar psikologe Deidre për ti kërkuar ndihëm pas një situate të vështirtë në të cilën është ndodhur.

Ajo i rrëfen se prej 6 muajsh ka nisur një lidhje jashtëmartesore me kolegun e saj në punë, dhe se tashmë ndjenjat e saj për të janë rritur kaq shumë, sa ka filluar të mendojë divorcin.

Ja çfarë shkruan ajo: E dashur psikologe Deidre. Unë jam 28 vjeçe dhe jam e martuar prej 3 vitesh dhe kam një vajzë 1 vjeçe, që e dua më shumë se çdo gjë.

Me burrin jemi martuar pas disa vitesh lidhje dhe një dashurie të madhe. Pas lindjes së vajzës raporti jonë ndryshoi pak sepse ai filloi të largohej duke menduar se unë nuk i kushtoj më të njëjtën vëmendje si më parë.

Kjo gjë mua më trishtoi padyshim dhe kjo ka qenë arsyeja që ne kemi pasur shumë grindje me njëri-tjetrin.

Këtë situatë unë e ndava me një kolegun tim në punë, unë punoj në një magazinë ku bëhen paketime të ndryshme.

Ai më qëndroi afër shumë dhe më këshillonte mjaft për tu ndjerë më mirë. Kështu dalë nga dalë nga dalë ne filluam të afrohemi shumë me njëri tjetrin, deri sa një ditë u puthëm.

Pas kësaj ne takohemi çdo ditë pas pune dhe kemi nisur një lidhje shumë të fortë intime dhe dashurie.

Ndihem shumë mirë me të dhe ai me mua dhe kemi filluar të mendojmë se mund të nisim një jetë së bashku.

E dua, por ndihem keq në raport me burrin dhe fëmijën. Nuk di nëse ia vlen apo jo të sakrifikoj dhe të nis çdo gjë nga e para me atë.

Përgjigjja e psikologe Deidre: Unë do të të këshilloja që për një periudhë të mos e takojë më të dashurin dhe ti kushtoje më shumë vëmendjen burrit tënd.

Do ishte mirë të bënit një bisedë për të gjetur të njëjtën dashuri dhe pasion që keni pasur më parë.

Nëse filloni sërish të ndjeni për burrin, jepini fund lidhjes, nëse shihni se nuk mund të jeni e lumtur dhe as ta bëni atë të lumtur, atëherë kërkoni divorcin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *