/Aida Shtino rrëfehet si rrallë herë për të VËSHTlRAT e jetës dhe u dedikon dhe fjalë shqiptarëve: Mos u ndalni, aty kërkoni…!!!

Aida Shtino rrëfehet si rrallë herë për të VËSHTlRAT e jetës dhe u dedikon dhe fjalë shqiptarëve: Mos u ndalni, aty kërkoni…!!!

Aida Shtino është një ndër gazetaret më të dashura në Shqipëri.

Ajo u bë shumë e njohur për emision që drejtonte.

Së fundmi në profilin e saj në rrjetet sociale ajo ka bërë një postim të ndjerë ku ka shkruar për jetën dhe vështirisë e saj.

Aida u ka dhënë mesazh shqiptarëve që mos të ndalen për të arritur ato që duan.

Postim i plote:Gjithcka ne kete bote eshte ne lidhje me njera tjetren.

Nese me sy duket se ka hapesire dhe largesi ndermjet gjerave , ne te vertete ne thellesi aty ku syri nuk deperton, gjerat jane te lidhura.

Prandaj gjithmone shikojini njerzit , gjerat , objektet me syrin e mendjes, pasi aty do te gjeni shpegim per gjithcka.

Jo gjithmone gjerat jane ashtu sic duken…

Mos e haroni kete gjithmone mendoni se e verteta qendron ne thellesi.

Aty kerkojeni dhe jo ne siperfaqe. !