/AIivanoset qytetarja në Finiq, Rama ndërpret fjalën në mënyrë URGJENTE: Jepini ujë (Video)

AIivanoset qytetarja në Finiq, Rama ndërpret fjalën në mënyrë URGJENTE: Jepini ujë (Video)

Kryeministri Edi Rama ka qenë pak më parë në qytetin e Finiqit në kuadër të fushatës zgjedhore të PS.

Mirëpo, në një moment Rama është detyruar të ndërpresë fjalën e tij, pasi njëra nga përkrahëset që qendronte mbrapa tij me flamur në duar nuk është ndjerë mirë dhe ka pësuar një këputje.

Kryeministri në mënyrë të menjëhershme ka kërkuar t’i japin ujë vajzës dhe pasi e kanë ndihmuar disa persona, ai ka vazhduar fjalimin.

‘Është temperature e lartë dhe mungesa e ujit. Ndjesë’, ka shtuar Rama.

Video: Minuta: 36:59

https://www.facebook.com/edirama.al/videos/456867574874862/?t=0