‘Ajka me sindromën Down’, revoItohet Xhensila: Njeri i ndyrë, njeri PSlKlK. Vajza ime …

  0
  429

  Xhensila Myrtezaj është një nëna më të reja të showbiz-it shqiptar.

  Ajo gjithmonë ka qenë e rezervuar në lidhje me imazhin e vajzës. Nuk e ka zbuluar kurrë atë të plotë, vetëm detaje të ndryshme.

  Kur vjen fjala te fëmija dhe Xhensila ka një anë të egër të saj si në rastin konkret.

  Dikush e ka quajtur Ajkën me sindromën Down dhe këngëtarja ka shp.ërthyer e revoItuar.

  ‘Njeri i ndyrë, njeri psikik. Vajza ime gëzon shëndet të plotë, e na gëzon çdo ditë. Është dritë dielli pa asnjë mangësi. Ta them unë pse nuk e nxjerr vajzën, është aq e pastër aq e kulluar sa që nuk duan ta bëjnë pis’, i përgjigjet Xhensila fanses./Newsbomb.al