/AJO MËSON SE BURRl SHKON ME NJË TJETËR! LETRA E SAJ PO I BEFASON TË GJITHË!

AJO MËSON SE BURRl SHKON ME NJË TJETËR! LETRA E SAJ PO I BEFASON TË GJITHË!

Lori Dauson dhe Mark Hjuxhson ishin njohur gjatë një koncerti rroku dhe kishin kaluar një mbrëmje të paharrueshme së bashku.

Asokohe Lori ishte 33 vjeç, ndërsa Mark vetëm 2 vjet më i madh se ajo.


Vajza ishte menaxhere e një prej kompanive më të mira farmaceutike në Amerikë, ndërsa Mark kishte një firmë ndërtimi dhe në gjendje të mirë financiare.

Pas një periudhe prej 1.5 vitesh “dashurie”, Mark dhe Lori vendosën të martoheshin.

Dasma u zhvillua në një nga liqenet më të bukura të Amerikës në prezencën e shumë familjarëve, miqve të tyre dhe kolegë të punës.

Çifti kishte vendosur të krijonte një pasuri të mirë para se të shtoheshin me fëmijë, ndaj dhe për ta nuk kishte asnjë nxitim.

Pas 3 vitesh martesë, Lori filloi të shfaqë shenjat e para, duke i kërkuar Markut që ata të nisnin të provonin për të pasur një fëmi.

Marku vazhdimisht i thoshte gruas së tij se ndihej i lodhur, ose se ishte kaq i zënë me punë sa nuk përqendrohej dot tek marr.ëdhënia.

Lori nuk usht.ronte asnjë pre sion tek bashkëshorti por kishte vendosur që gjerat t’i linte të vinin vetë në rrugën e duhur, por kohët e fundit ajo mendonte dhe ndiente se diçka nuk po shtonte siç duhej.

Mark vinte vonë nga puna dhe sapo hynte në shtëpi, ai lahej, krihej dhe me vrap shkonte të merrte telefonin të cilit i kishin vënë kodet, shenja gishtërinjsh dhe madje hapje me anë të syve.