/Ajo sot është me Ermal Mamaqin, por e MBANl mend Amin si baIerinë në “Portokalli”? (Foto)

Ajo sot është me Ermal Mamaqin, por e MBANl mend Amin si baIerinë në “Portokalli”? (Foto)

Dikur ajo ka qënë ish-balerinë në trupën e baletit të Top Channel dhe prezantuese e emisionit “PortokaIIi”.

Bëhet fjalë për Amarda Toskën bashkëshorten e Ermalit. Ami tashmë është nënë e 2 fëmijëve.

Ndryshimet e saj janë mjaft të dukshme duke e krahasuar me prezantimin e saj në portokalli.

Ami në fotot bashkëngjitur lajmit, duket më e dobët dhe një brune tipike. Gjithsesi bukuria e saj është ende aty.